HOTEL Kardosfa

 

(GPS-Hungary) Kelet: 17°45'25.91"; Észak: 46°14'36.57"
Cím: 7477 Zselickisfalud-Kardosfa Pf. 8.
Web: www.kardosfa.hu

 

A Hotel Kardosfa*** Ökoturisztikai és Konferencia Központ Kaposvártól alig 20 km D-re, a Zselici dombvidék erdőrengetegének közepén található. A SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt 2007-ben építette át a valamikori Esterházy erdészlakot, illetve vadászházat, amely mostani formájában 23 szobában összesen 48 férőhellyel várja vendégeit. A rendkívül szép természeti környezetben épült hotel számos wellness jellegű szolgáltatást kínál a kikapcsolódni vágyóknak, van itt úszómedence, jacuzzi, finn- és infra szauna, teniszpálya és kerékpárkölcsönzés. Ugyancsak a szálloda jelleget erősíti a 24 órás recepciószolgálat is.
Rendezvények:
Továbbképzések, konferenciák, állófogadások, szakmai és családi rendezvények (esküvő, ballagás, bankett, stb.), csapatépítő tréningek szervezését és lebonyolítását vállaljuk a max. 60 fős - modern technikával felszerelt – konferenciatermünkben. A rendezvényekhez a technikai felszerelést biztosítjuk (televízió, projektor, vetítő vászon, hangosítás, flipchart).
Ellátás:
Nagyszerűen felszerelt konyhánkban kiváló szakácsaink által készített, a régi, hagyományos magyar ízek mellett változatos, diétás- és vadételeket szolgálunk fel vendégeinknek és a reformkonyha kedvelői is megtalálják kedvenc ételeiket a kínálatban. Éttermünk egyszerre 60 fő étkeztetését tudja megoldani, de családi vagy egyéb rendezvények megoldhatók a Hotel parkjában felállítandó rendezvénysátorban.
Programajánlat:
Vendégeink részére szervezett programként a környék látnivalóit érintve gyalogos-, kerékpáros túrákat ajánlunk a zselici túraútvonalakon. A Zselic nevezetes helyeit lovasfogattal fel lehet keresni.


Érdeklődéseket és foglalásokat az alábbi telefonszámokon és faxszámon és e-mail címen várunk:
Tel.: 82/505-190, 82/505-191
Fax: 82/505-192
E-mail: info@kardosfa.hu

 

Térkép

Útvonaltervezés

Galéria